Vi visar dig vägen till ökad försäljning

Adviser Partner är specialister på att hjälpa företag att öka sin försäljning

 

 

Om Adviser Partner

Adviser Partner är The Sales Expansion Company – specialisten på att skapa högre försäljning och expansion för företag. Sedan 2002 har vi konsulterat och tränat tusentals företag och tiotusentals vd:ar, försäljningsdirektörer, försäljningschefer, säljcoacher säljare och icke-säljare till högre och mer lönsamma resultat.

world_map_nordics

 

adviser-partner-logo

 

Få planer att bli verklighet

Förmågan att planera sin verksamhet är skillnaden mellan att agera med hög säkerhet eller att hoppas på att det går vägen.

Bra management kan bedrivas på många olika sätt. Vad som dock verkar vara en gemensam faktor är förmågan att kunna förutse vad som ska hända, och på så sätt, parera det redan innan det händer.

Vi har lärt oss vad som fungerar varje gång, vad som aldrig fungerar och hur de bästa försäljarna, oavsett bransch, gör för att ha en jämn, hög försäljning.

Vi systemsätter er säljmotor

Adviser Partners försäljningsutbildningar kännetecknas av konkreta metoder som backas upp av den senaste teorin kring hur människor fungerar och hur beslut tas. Varje utbildning följs upp för maximal effekt.

Vi har för vana att skapa en ”Way of Sales” d.v.s. en säljmanual som används för att befästa nya beteenden och för att snabbare introducera och få nya säljare att bli framgångsrika.

Vår specialanpassade version av Membrain systemsätter er Way of Sales och skapar automatiskt den statistik som underlättar jobbet som försäljningschef och undviker att man bara ”tittar i backspegeln”.

Fördelar:

  • Systemsätt er säljprocess i ett verktyg som är enkelt att jobba i
  • Bygg färdigheter genom kunskap införlivad i processen
  • Förbättra säljuppföljning tack vare komplett översikt av varje säljprojekt
  • Identifiera trender med säljstatistik som skapas per automatik
  • Gör nya säljare produktiva med visuell säljprocess
  • Fokusera på affärer med störst sannolikhet att vinnas

Kunder berättar

Hör av dig!

Säkerställ att din säljprocess får liv med Adviser Partners säljprocess i Membrain. Fyll i formuläret till höger så hör vi av oss till dig för att ta fram en plan.

 

advisor-partner-we-love-sales